s.i.m. va neixer a l’octubre de 1999 com a empresa subministradora del petit component informàtic per a l’empresa.

Sis mesos més tard varem obrir una petita botiga que varem haver de traslladar al cap d’un any, al 2001, per tal de poder oferir un millor servei i més varietat de productes als nostres clients, doncs el creixement que experimentavem així ho exigia.

Si bé els origens varen ser com a subministradors, el trasllat ens va permetre muntar un taller propi on poder portar a terme les reparacions dels ordinadors que ens portaven, ja fos per problemes de virus informàtics com per a altres problemes de software i/o hardware.

A l’actualitat el nostre sistema de treball ens permet oferir un servei de reparacions ràpid i fiable, amb un termini de temps mig de 48 hores des que entra l’ordinador al taller fins que el client se’l pot emportar reparat.

A banda del servei de reparacions també oferim la recuperació de dades de disc dur, pendrives, cd’s, dvd’s, correu electrònic, etc.

Els productes que oferim van des del petit cable o consumible fins a, impressores, components, accessoris, etc. El nostre sistema de subministrament ens permet disposar del material en un termini que va de les 24 a les 48 hores segons la disponibilitat d’estoc dels nostres distribuïdors.

A l’actualitat, s.i.m cobreix el subministrament i l’assistència tècnica tant a empreses com a usuaris particulars del Masnou, Alella i Teià.