A molts usuaris, la paraula NETWORKING els porta records de problemes de comunicació, despesa elevada per a interconectar els ordinadors, lentitud en la transferència de dades entre els equips, etc.

A s.i.m. informàtica, amb més de 20 anys al mercat i amb unes quantes instal·lacions a les espatlles, sabem perfectament que una de les bases per a que una xarxa funcioni com cal és la correcta elecció dels components que s’utilitzen, doncs no es poden demanar duros a quatre pessetes perque, senzillament, no existeixen.

És per això que ens hem decantat per un fabricant de reconeguda qualitat com TP-LINK, qui ens ofereix un amplissim ventall de possibilitats per a rendibilitzar la nostre inversió en networking amb productes de fiabilitat comprovada i indiscutible.

Amb TP-LINK cobrim totes i cadascuna de les necessitats per a comunicar de forma correcte, ràpida i fiable qualsevol xarxa d’ordinadors, ja sigui de forma local com remota, amb cable com WiFi, amb Fast Ethernet com Gigabit.

I no només s’asoleixen els resultats exigits a una xarxa local amb TP-LINK, sino que també ens ofereix la possibilitat d’instal·lar sistemes de vigilància remota mitjançant càmeres IP, les quals ens permeten controlar qualsevol lloc a distancia a través d’Internet.

La experiència assolida amb els productes TP-LINK ens permeten confiar en ells per a qualsevol sistema de xarxa local i càmeres IP.

Els productes TP-LINK són una bona elecció.