ClassicGes TPV té les mateixes característiques d’ús que tots els programes d’AIG: pot treballar en la xarxa local sense límit
d’usuaris, però un dels aspectes que el diferencien d’altres programes de punt de venda és que pot treballar amb caixes remotes connectades mitjançant Terminal Server, amb la possibilitat d’obertura del calaix remot de forma automàtica al fer el cobrament del tiquet o simplement, polsant una tecla.

Inclou també les opcions per a treballar amb talles i colors.

També ofereix la opció de treballar mitjançant pantalla tàctil per a hosteleria, controlant les taules des de la mateixa pantalla amb control de salons que es creen segons les necessitats del client.

La lectura dels productes es pot fer amb un scanner lector de còdi de barres o fent la recerca del producte des de qualsevol paràmetre introduït: codi del fabricant, part number, codi EAN, part del nom utilitzat a la descripció, etc. Amb aquest sistema és pràcticament impossible no localitzar el producte.

ClassicGes TPV inclou el control de tiquets impagats al fer-ne un de nou al mateix client.

La configuració dels dispositius és extremadament senzilla, permetent fins i tot la configuració d’impressores remotes a través d’IP o nom de l’equip.

ClassicGes TPV incorpora el control d’estocatge, avisant-nos quan falta alguna referència per poder passar la comanda corresponent, si s’escau, des del mateix programa.