WINDOWS 10: PREGUNTES I RESPOSTES

publicado en: CONSELLS, NOTICIA | 0

Aquest diumenge sort al mercat el nou sistema opeartiu de MS: Winodows 10.

Molts de nosaltres hem vist com al costat del rellotge de Windows, aquell que hi ha a la cantonada inferior dreta de la pantalla, ens apareixia una icona amb el logo de Windows oferint-nos la possiblitat d’atualitzar el sistema operatiu gratuïtament si és que treballem amb Windows 7, 8 ó 8.1, i aquesta actualització ens porta al cap una sèrie de dubtes que la revista digital Computer Hoy ens intenta respondre.

Podeu llegir l’article clicant AQUÍ

Val a dir que encara que els senyors de Redmond hagin fet una gran inversió de diners i hores de treball, a mi, personalent, em fa una mica de canguelis instal·lar un sistema operatiu tot just surt al mercat. Sempre aconsello esperar uns 6 mesos abans d’instal·lar-lo, sobre tot veient que amb Windows Vista la van liar parda amb la quantitat d’errades del sistema i que amb Windows 8, en el que van invertir un munt de recursos, al cap d’uns mesos van haver de treure l’actualització que ens converteix la versió del sistema operatiu a la 8.1, la qual, val a dir, va molt bé.

Segons MS, l’actualització a Windows 10 és gratuïta durant un any des de la sortida del sistema operatiu. Passat aquest temps, tornaran a cobrar pel Windows com fins ara han fet.

Salutacions.